Хладилна витрина за сухо зреене на месо DRYAGED MASTER 125 CASO
- Каталожен номер: M068642
- Код на производителя: CAS.690
- В наличност!
- Тегло: 65 кг.
- Тел: 0879 20 20 12
- Изпрати запитване
- Изпрати на приятел
- Разпечатай този продукт
Хладилна витрина за сухо зреене на месо DRYAGED MASTER 125 CASO е уред, които е подходящ за използване в професионални среди. Какво означава Dry Aging (зреене чрез изсушаване) е високото изкуство на облагородяване на месото. Говеждото месо се нуждае от зрелост. А зреенето има нужда от време. Dry Aging–в превод „зреене чрез изсушаване“– е традиционният метод, чрез който месото узрява по един изключително нежен начин, изпълвайки се с интензивен вкус. Технология, благодарение на която от десетилетия насам говеждото достига до своята мислимо най-високата степен на облагородяване. Понеже идеалният стек не се нуждае от нови начини за приготовление, а от един едновременно нов и стар процес на зреене. Зреенето на месото чрез изсушаване, Dry Aging, е най-старият метод на зреене на месо изобщо. Според този метод месото се окачва за определен период от време при контролирана температура, влажност и качество на въздуха. Месото се оставя да зрее на спокойствие и вместо да отлежава вакуумирано в пластмасово фолио, то прави това, което месото най-много обича да прави –да диша. В знак на благодарност узрялото чрез изсушаване и по този начин облагородено месо ,ни дарява с един неповторим и силен аромат. ДОБРЕ УЗРЯЛО КАТО В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ. ПРЕПОРЪКИ за зреене: месото зрее при приблизително около 85 % влажност на въздуха и температура от + 2 0C от 3 до 4 седмици.ПРЕПОРЪКИ за сушене на месо: при приблизително около 72 % влажност на въздуха и температура от + 12 0C. В идеалния случай ви е нужна температура между 10° и 15°C. Този температурен диапазон е решаващ. При над 15°C създавате среда, която бактериите обожават (и това не е нещо добро). Под 10°C процесът на сушене се забавя убийствено много, което повлиява на активността на водата. Нека не навлизаме твърде много в технически детайли, но активността на водата е важна. Затова поддържайте температурата между тези две стойности. Точно като температурата, влажността има идеална степен. Тя е някъде между 70 и 75 процента. Мускулите имат водно съдържание около 75%, така че за да се получи пълноценно сушене, трябва да поддържате влажност под това ниво. Но ако тя слезе под 70%, ще изсушити външността на месото, което не позволява на влагата в мускулната тъкан да се изпари, причинявайки разваляне. Ако влажността е твърде висока — както и бихте предположили — създавате условия за размножаване на нежелани типове бактерии. Висококачествена хладилна витрина с с компресорна технология на охлаждане предназначена за сухо зреене Dry Aged на месо. С модерен външен дизайн и вътрешна високо прецизна, усъвършенствана технология, защото майсторството отговаря на високите технологии . Перфектният избор на сухото стареене.
Основни характеристики:
- Консумирана мощност: 140 w
- Захранване 220-240V~, 50Hz
- Модел: CASO DryAged Master 125
- Каталожен номер: CASO 690
- Размер на витрината без дръжки за захващане: 595x825x590 mm
- Размер на витрината с дръжки за захващане: 597x825x640 mm
- Тегло хладилна витрина : 56 кг
- Материал: неръждаема стомана
- Опция дезинфекция на камерата: ДА
- Налично осветление на камерата: ДА
- Опция за контрол на влагата: 50 – 85 %
- Температурна зона: 1
- Компресорна охлаждаща технология
- Стъклена врата с UV-изолация
- Сертификат: GS/CE
Добави ревю