Подвижен уред за су вид за готвене Laica SVC107

(Термоциркулаторен уред за готвене (Sous-Vide))
  • Каталожен номер: M047145
  • Код на производителя: SVC107
  • В наличност!
  • Марка: Laica
  • Тегло: 1 кг.
Оценка на клиенти:
399.00 лв.
ВЗЕМИ НА ИЗПЛАЩАНЕ
от 39.27 лв./месец
Цени за доставка
Връщане на стока
Описание и характеристики

Подвижен уред за са вид за готвене Laica SVC107 е вакуумно готвене (Sous-Vide) при ниска температура. Лесен за използване и прецизна система за готвене, използвана в най-добрите ресторанти, за да постигне винаги перфектни резултати. Храните, добавени под вакуум, се потапят в контейнер, пълни с вода и се варят при ниска температура, която винаги се контролира. Резултатът е перфектно и равномерно получено. Храната има по-добър вкус и запазва хранителните си свойства. Предимствата на готвенето на Sous VideВинаги перфектни резултати. Сготвената храна ще бъде хомогенна и с еднаква консистенция. Благодарение на автоматичния контрол на температурата можете да получите любимите си ястия с реални резултати като "Шеф" готвач.Здравословна и универсална кухня.Вакуумно готвеното ви позволява да получите вкусни храни, като използвате малко подправки. Сготвената по този хранителен метод храна Ви позволява да запазите свойствата на съставките.Очаквани резултати.Нискотемпературното вакуумно готвене Ви позволява да приготвите храната си предварително, за всеки ден или за специален повод, и да я използвате, когато е необходимо.Съвременната кулинария познава неограничен брой техники на готвене, но има една, която заслужава особено внимание. Готвенето под вакуум при ниска температура, известно по света с френския термин "sous vide" (су вид), е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи, печелят невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона: 50°C - 68°C. Във вакуум се приготвя често по-жилави меса, за да се разгради колагена и да се преобразува в желатин. Преди да се вакуумира, продуктът трябва да се почисти много добре. Продължителността на готвене и температурата варират от естеството на вашия продукт, но температурата винаги е от 50°C до 68°C. При работата с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Приложението на готвене под вакуум е приложимо в професионална среда и в домашни условия. Особено подходящо е за кетеринг фирмите. Продуктите се вакуумират, оставят се за около 12 часа при температура от 58°C - 60°C, охлаждат се и веднага след сервирането се затоплят, като след това се разопаковат. пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Приложението на готвене под вакуум е приложимо в професионална среда и в домашни условия. Особено подходящо е за кетеринг фирмите. Продуктите се вакуумират, оставят се за около 12 часа при температура от 58°C - 60°C, охлаждат се и веднага след сервирането се затоплят, като след това се разопаковат. пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Приложението на готвене под вакуум е приложимо в професионална среда и в домашни условия. Особено подходящо е за кетеринг фирмите. Продуктите се вакуумират, оставят се за около 12 часа при температура от 58°C - 60°C, охлаждат се и веднага след сервирането се затоплят, като след това се разопаковат.

Основна характеристика:

  • Долна част изработена от висококачествена неръждема стомана.
  • Горна част представлява олекотена пластмасова конструкция.
  • Загряване на водата: от 25°C до 95°C с точност до 0,5°C.
  • Циркулация на водата: 6 -15 l/min.
  • Модерен сензорен дисплей с приятна LED светлина.
  • "Touch" бутони за управление.
  • Показание на дисплея за избрана температура на вид получено.
  • Показание на дисплея за оставащо време на готвене.
  • Цифров програмирам таймер.
  • Фиксатор за закрепване към съда за готвене.
  • Елегантен дизайн и компактни размери.
  • Удобен за съхранение.
  • Лесен за употреба и почистване.
  • Здравословно и диетично готвене: ниското температурно вакуумно готвене позволява да се приготвят вкусни храни, като се използват няколко подправки
  • Цвят: черен
  • Размери: 40.4 x 13.5 x 9.2 cm – 1.37 kg
  • Мощност: 1200 W.
  • Захранване 230 V, 50 Hz.
  • Модел: SVC107
  • Тегло: 1.37 кг
Все още няма ревюта

Добави ревю

Изпрати коментар
Професионална машина за вакуумиране Sico NEVS-SV Профеисонална машина за вакуумиране
Ролки за вакуумиране Rohnson R-004BR 3 вакуумни ролки с размери 300x28 см
Промоция -29%
до 31.07.2024г.
Машина за вакуумиране Caso VC10 100 W Уред за вакумиране на храни
Универсални ролки за вакуумиране Laica 2 бр в... Комплект 2 броя ролки за вакумиране в 2 различни размера
Промоция -19%
до 31.07.2024г.
Професионална камерна машина за вакуумиране... Професионална машина за вакуумиране
Професионална машина за вакуумиране Caso 1405... Уред за вакумиране на храни 350 W
Професионална машина за вакуумиране Caso Машина за вакуумиране CASO
Професионална камерна вакуум машина Caso... Уред за вакумиране на храни 350 W