Професионална камерна вакуум машина Caso Vaucuchef 70 1418

(Уред за вакумиране на храни 350 W)
  • Каталожен номер: M048343
  • Код на производителя: CAS.1418
  • В наличност!
  • Марка: CASO
  • Тегло: 13 кг.
Оценка на клиенти:
1490.00 лв.
Цени за доставка
Връщане на стока
Описание и характеристики

Професионална камерна вакуум машина Caso Vaucuchef 70 1418 е профисионален уред за вакумиране на всякакъв вид храна. По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Съхранени хранителни продукти в стандартна опаковка трябва да се консумират за кратко време, в рамките на няколко часа или дни. Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари.

Основни характеристики:

  • Мощност: 350 W
  • Електрическо захранване: 220-240V~, 50Hz
  • Капацитет на вакуумна помпа: 70 л / мин.
  • Размер на вакуум-камерата: 30,5x32,2x10,0 см
  • Камерна машина за вакуумиране предназначена за продължителна професионална/търговска употреба
  • Размери на камерата: 30,5x32,2x10,0 см (обем приблизително 8 литра)
  • Корпус и камера: висококачествена стомана
  • Двойна запечатваща лента: запечатва пликове с максимална ширина до 30 см
  • Възможност за вакуумиране на мокри пликове или пликове, съдържащи течности
  • Мощна професионална вакуумна помпа с капацитет 70 литра в минута
  • Механичен маометър за отчитане на налягането при вакуумиране
  • Максимално налягане: -0,99 bar
  • Камера с прозрачен капак от закалено стъкло (Temperglas)
  • Дигитален дисплей, който показва времето за вакуумиране и времето за запечатване
  • Възможност за регулиране времето за вакуумиране и времето за запечатване
  • Функция "Мариноване на храни"
  • Размери на уреда за вакуумиране: 43 x 23,5 x 36 см
  • Тегло: 13,00 кг
  • Гаранция: 24 месеца!
Окомплектовка:
  • Машина за вакуумиране VacuChef 70
  • Маркуч за вакуумиране 
  • 30  високо-качествени плика за вакуумиране с размери 20 х 30 см
  • 10 плика за вакуумиране с размери 30 х 40 см
  • 1 запечатваща лента
  • 1 уплътнение 
  • Ръководство с инструкции за употреба
Забележка!
  • Бързоразвалящи се храни, които са били затоплени, размразени или на стайна температура трябва да се консумират незабавно.
  • Преди да преминете към вакуумиране и запечатване на храни е необходимо да се спазят строги хигиенни изисквания, като измиване на ръцете и почистване на всички прибори и повърхности, които ще бъдат в контакт с храната.
  • Вакуумирани бързоразвалящи се храни трябва незабавно да се приберат в хладилник или фризер. Да не се оставят на стайна температура – опасност от разваляне!
  • Срокът на годност на сухи храни като ядки, кокос или зърнени храни, ще бъде удължен при съхранение във вакуумиран плик, в проветриво и тъмно помещение. Кислородът и топлата температура водят до гранясване на храни с високо съдържание на мазнини.
  • Плодове и зеленчуци, като ябълки, банани, картофи и кореноплодни зеленчуци, трябва да се обелят, преди вакуумиране, за да се удължи срока им на годност.
  • Някои пресни зеленчуци, като броколи, карфиол и зеле, при охлаждане отделят газове. Такива зеленчуци се бланшират предварително, преди да се вакуумират и охладят.
  • Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.
  • Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.
  • Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта.
  • Отстранява се пренатоварването на фризера.
  • Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер.
  • Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни.
  • Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага.
Може да се използва в следните случаи:
  • да се опаковат хранителни продукти в херметични условия, като по този начин се удължава срока на годност на храната;
  • за приготвяне на здравословни ястия, като меню за цяла седмица,
  • да запазите по-дълго марулите, зеленчуците и билките (те остават хрупкави и свежи);
  • във фризера се освобождава повече място;
  • хранителните продукти са защитени от изсушаване и окисляване;
  • процеса на мариноване е бърз и ефикасен (20 минути във вакуум са достатъчни);
  • възможно е да се опаковат месни продукти, колбаси и сирена, които преди това са били вакуумирани (ароматът се запазва);
  • спестявате пари, защото всички остатъци от процеса на готвене, могат да бъдат консервирани и последвани по-късно;
  • всички видове плодове и зеленчуци могат да бъдат закупени през сезона, вакуумирани и съхранени на ниска температура за дълъг период от време.
Все още няма ревюта

Добави ревю

Изпрати коментар
Уред за вакуумиране Rohnson R-004 Уред с 2 нива на вакуумиране 365х120х50 мм
Машина за вакуумиране Caso VC10 100 W Уред за вакумиране на храни
Ролки за вакуумиране Laica 15 x 300 см 2 броя в... Комплект 2 броя ролки а вакумиране VT35140
Машина за вакуумиране Laica VT3210 Уред за вакумиране на храна
Машина за вакуумиране Caso VR 190 advanced 1520 Уред за вакумиране на храна
Професионална машина за вакуумиране Sico NEVS-SV Профеисонална машина за вакуумиране