Професионална камерна вакуум машина Caso Vaucuchef 70 1418
- Каталожен номер: M048343
- Код на производителя: CAS.1418
- В наличност!
- Марка: CASO
- Тегло: 13 кг.
- Тел: 0879 20 20 12
- Изпрати запитване
- Изпрати на приятел
- Разпечатай този продукт
Професионална камерна вакуум машина Caso Vaucuchef 70 1418 е профисионален уред за вакумиране на всякакъв вид храна. По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Съхранени хранителни продукти в стандартна опаковка трябва да се консумират за кратко време, в рамките на няколко часа или дни. Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари.
Основни характеристики:
- Мощност: 350 W
- Електрическо захранване: 220-240V~, 50Hz
- Капацитет на вакуумна помпа: 70 л / мин.
- Размер на вакуум-камерата: 30,5x32,2x10,0 см
- Камерна машина за вакуумиране предназначена за продължителна професионална/търговска употреба
- Размери на камерата: 30,5x32,2x10,0 см (обем приблизително 8 литра)
- Корпус и камера: висококачествена стомана
- Двойна запечатваща лента: запечатва пликове с максимална ширина до 30 см
- Възможност за вакуумиране на мокри пликове или пликове, съдържащи течности
- Мощна професионална вакуумна помпа с капацитет 70 литра в минута
- Механичен маометър за отчитане на налягането при вакуумиране
- Максимално налягане: -0,99 bar
- Камера с прозрачен капак от закалено стъкло (Temperglas)
- Дигитален дисплей, който показва времето за вакуумиране и времето за запечатване
- Възможност за регулиране времето за вакуумиране и времето за запечатване
- Функция "Мариноване на храни"
- Размери на уреда за вакуумиране: 43 x 23,5 x 36 см
- Тегло: 13,00 кг
- Гаранция: 24 месеца!
- Машина за вакуумиране VacuChef 70
- Маркуч за вакуумиране
- 30 високо-качествени плика за вакуумиране с размери 20 х 30 см
- 10 плика за вакуумиране с размери 30 х 40 см
- 1 запечатваща лента
- 1 уплътнение
- Ръководство с инструкции за употреба
- Бързоразвалящи се храни, които са били затоплени, размразени или на стайна температура трябва да се консумират незабавно.
- Преди да преминете към вакуумиране и запечатване на храни е необходимо да се спазят строги хигиенни изисквания, като измиване на ръцете и почистване на всички прибори и повърхности, които ще бъдат в контакт с храната.
- Вакуумирани бързоразвалящи се храни трябва незабавно да се приберат в хладилник или фризер. Да не се оставят на стайна температура – опасност от разваляне!
- Срокът на годност на сухи храни като ядки, кокос или зърнени храни, ще бъде удължен при съхранение във вакуумиран плик, в проветриво и тъмно помещение. Кислородът и топлата температура водят до гранясване на храни с високо съдържание на мазнини.
- Плодове и зеленчуци, като ябълки, банани, картофи и кореноплодни зеленчуци, трябва да се обелят, преди вакуумиране, за да се удължи срока им на годност.
- Някои пресни зеленчуци, като броколи, карфиол и зеле, при охлаждане отделят газове. Такива зеленчуци се бланшират предварително, преди да се вакуумират и охладят.
- Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.
- Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.
- Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта.
- Отстранява се пренатоварването на фризера.
- Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер.
- Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни.
- Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага.
- да се опаковат хранителни продукти в херметични условия, като по този начин се удължава срока на годност на храната;
- за приготвяне на здравословни ястия, като меню за цяла седмица,
- да запазите по-дълго марулите, зеленчуците и билките (те остават хрупкави и свежи);
- във фризера се освобождава повече място;
- хранителните продукти са защитени от изсушаване и окисляване;
- процеса на мариноване е бърз и ефикасен (20 минути във вакуум са достатъчни);
- възможно е да се опаковат месни продукти, колбаси и сирена, които преди това са били вакуумирани (ароматът се запазва);
- спестявате пари, защото всички остатъци от процеса на готвене, могат да бъдат консервирани и последвани по-късно;
- всички видове плодове и зеленчуци могат да бъдат закупени през сезона, вакуумирани и съхранени на ниска температура за дълъг период от време.
Добави ревю