Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527

(Уред за вакумиране на храни 130 W)
  • Каталожен номер: M048340
  • Код на производителя: CAS.1527
  • В наличност!
  • Марка: CASO
  • Тегло: 2 кг.
Оценка на клиенти:
539.00 лв.
Цени за доставка
Връщане на стока
Описание и характеристики

Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527 е предназначена за профисионални цени. Уредът може да вакумира много и различни видове храни. Машината за вакуумиране работи само с гофрирани (релефни) пликове и ролки!

Основни характеристики:

  • Мощност : 130 W
  • Елктрическо захранване 220-240V, 50 Hz
  • Мощна двойна помпа с бутало и капацитет 20 L / min.
  • Двойно-уплътняваща за ефективно запечатване на плика. Уплътняващата лента се състои от нагревателен елемент с тефлоново покритие, който позволява плика да се запечата без да залепва върху нея. 
  • LED-индикатор за проследяване на активен процес на вакуумиране или запечатване.
  • Вграден режещ инструмент за изрязване на плик от дълга ролка.
  • Контролен панел с бутони за управление на процесите:
  • Бутони с индикаторна лампа, която показва избраната функция и напредъка на процеса:
  • Бутони за избор на вид храна за съхранение (Food): три настройки за време на запечатване
  • „Сух“ бутон: за сухи пликове и предмети без влага, с по-кратко време на запечатване;
  • „Влажен“ бутон: за мокри пликове или влажни храни, с нормално време за запечатване.
  • "Удължен" бутон: за мокри пликове или храни с много влага, с удължено време за запечатване.
  • Бутон за време на вакуумиране – нормално и за меки храни (Vacuumstrength normal & gentle):
  • Два режима за избор на сила на вакуумиране:
  • Бутон „нормален“: стандартен режим за вакуумиране на продукти;
  • "Нежен" бутон: за вакуумиране на някои меки и трошливи продукти, където е необходимо по-ниско налягане на вакуум.
  • Бутон вакуумиране & запечатване / Отказ (Vacuum & Seal / Cancel): За автоматично вакуумиране и запечатване на пликове или контейнери. Натиснете отново бутона, за да отмените операцията.
  • Бутон за запечатване (Schweißen): За запечатване на пликове без вакуумиране.
  • Бутон вакуумна кутия (Vakuum Behälter): За автоматично вакуумиране на кутии 
  • Бутон за мариноване (Marinieren): За мариноване на храна в кутия
  • Пулс бутон (Manuelles Vakuum): Докато натискате бутона, въздухът се изтегля от плика. Ако пуснете бутона, тази операция ще спре. След това запечатайте торбата с бутона за запечатване. Също използваем за кутии за вакуумиране.
  • Конектор за свързване на вакуумен маркуч за вакуумиране на кутии.
  • Корпус: пластмаса и метал
  • Автоматично вакуумиране и запечатване;
  • Максимална ширина на плика за вакуумиране: 30 см;
  • Максимална дължина на плика за вакуумиране: без ограничение на дължината на ролката, от която се изрязва плик;
  • Работно налягане на вакуумиране: -0,9 bar
  • Проследяване на активния процес на LCD-дисплей
  • Вградена дръжка на горния капак и кука за заключване
  • Вградена клапа в капака за свързване на конектор и маркуч за вакуумиране на кутии (канистри за вакуумиране)
  • Включен маркуч за вакуумиране на кутии (канистри) за вакуумране.
  • Място за поставяне на дълга ролка за вакуумиране
  • Вграден в машината режещ инструмент
  • Проследяване на температурата на запечатване на LCD-дисплей
  • Период на съхранение на продуктите съхранявани в условия на вакуум - многократно удължен в сравнение с тези опаковани в обикновена опаковка.
  • Съхранение на вакуумираните продукти във фризер, хладилник или на стайна температура, в зависимост от съдържанието на плика.
  • Вакуумираните пликове с храна са подходящи за нискотемпературно готвене (Sou Vide)
  • Машината вакуумиране НЕ е подходяща за професионална търговска употреба!
  • Размери: 40 x 12 x 19,5 см
  • Тегло: 2,8 кг
  • Гаранция: 24 месеца!
Окомплектовка:
  • Машина за вакуумиране VRH 690 advanced
  • Подвижна тава за събиране на течности от вакуумната камера
  • 1 професионална ролка за вакуумиране с размери 28 х 300 см 
  • 1 професионална ролка за вакуумиране с размери 20 х 300 см 
  • Маркуч за вакуумиране 
  • Ръководство с инструкции за употреба
Съвети и препоръки при вакуумиране:
  • Не поставяйте твърде много храна в плика; оставете достатъчно празно място от отворения край на плика, така че да може лесно да бъде поставен във вакуумната камера.
  • Не мокрете отворения край на плика. Мокрите пликове се запечатват трудно и вакуума не е пълен.
  • Почистете и изгладете отворения край на плика, преди да пристъпите към запечатване. Уверете се, че на отворения край на плика няма остатъци от храна, влага и др. Чужди предмети или гънки по плика могат да причинят затруднение при запечатване.
  • Не оставяйте много въздух в плика. Натиснете плика, за да излезе излишния въздух от него, преди да го вакуумирате. Прекалено много въздух в плика увеличава натоварването на вакуумната помпа и може да доведе до прегряване на мотора.
  • Ако храните, които запечатвате, имат остри ръбове, като кости, спагети или миди, опаковайте краищата с кухненска хартия, за да не се разкъса плика.
  • За да вакуумирате течни храни, като супи, гювечи или яхния, първо ги замразете в тава за печене или купа. Вакуумирайте, етикетирайте и подредете във фризер, докато са твърдо замразени.
  • Бланширайте зеленчуците за кратко във вряща вода или в микровълнова фурна, охладете ги, след което ги вакуумирайте на порции.
  • Когато вакуумирате не замразена храна е необходимо да оставите 3-4 см, които да компенсират разширяване на съдържанието при замразяване. Увийте месото или рибата в хавлиена кърпа и тогава вакуумирайте, за да може да попие влагата.
  • Преди да съхранявате храни като тортили, крепове или хамбургер, използвайте восък или пергаментова хартия, за да ги разделите на порции и да може да извадите необходимото количество, да запечатате остатъка и да върнете във фризера.
  • С машината за вакуумиране CASO 1527 модел VRH 690 advanced може да съхранявате различни по вид, консистенция, период и място на съхранение хранителни продукти и предмети с колекционерска стойност променящи се при съхранение на въздух (антикварни предмети, бижута и др.).
  • Машината за вакуумиране работи с гофрирани/релефни пликове с максимална ширина до 30 cm и неограничена максималната дължина на ролката за вакуумиране. 
Все още няма ревюта

Добави ревю

Изпрати коментар
Машина за вакуумиране камерна Caso VacuChef... Уред за вакумиране на храна 350 W
Уред за вакуумиране MUHLER MV-80N Уред за вакуумиране
Машина за вакуумиране Laica VT3225 Уред за вакумиране Laica
Подвижен уред за су вид за готвене Laica SVC107 Термоциркулаторен уред за готвене (Sous-Vide)
Машина за вакуумиране Laica VT3210 Уред за вакумиране на храна
Машина за вакуумиране Caso VC10 100 W Уред за вакумиране на храни
Професионална машина за вакуумиране Caso Машина за вакуумиране CASO
Професионална машина за вакуумиране Sico NEVS-SV Профеисонална машина за вакуумиране