Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527

(Уред за вакумиране на храни 130 W)
  • Каталожен номер: M048340
  • Код на производителя: CAS.1527
  • В наличност!
  • Марка: CASO
  • Тегло: 2 кг.
Оценка на клиенти:
539.00 лв.
Изпрати запитване
Цени за доставка
Описание и характеристики

Професионална машина за вакуумиране Caso VRH 690 advanced 1527 е предназначена за профисионални цени. Уредът може да вакумира много и различни видове храни. Машината за вакуумиране работи само с гофрирани (релефни) пликове и ролки!

Основни характеристики:

  • Мощност : 130 W
  • Елктрическо захранване 220-240V, 50 Hz
  • Мощна двойна помпа с бутало и капацитет 20 L / min.
  • Двойно-уплътняваща за ефективно запечатване на плика. Уплътняващата лента се състои от нагревателен елемент с тефлоново покритие, който позволява плика да се запечата без да залепва върху нея. 
  • LED-индикатор за проследяване на активен процес на вакуумиране или запечатване.
  • Вграден режещ инструмент за изрязване на плик от дълга ролка.
  • Контролен панел с бутони за управление на процесите:
  • Бутони с индикаторна лампа, която показва избраната функция и напредъка на процеса:
  • Бутони за избор на вид храна за съхранение (Food): три настройки за време на запечатване
  • „Сух“ бутон: за сухи пликове и предмети без влага, с по-кратко време на запечатване;
  • „Влажен“ бутон: за мокри пликове или влажни храни, с нормално време за запечатване.
  • "Удължен" бутон: за мокри пликове или храни с много влага, с удължено време за запечатване.
  • Бутон за време на вакуумиране – нормално и за меки храни (Vacuumstrength normal & gentle):
  • Два режима за избор на сила на вакуумиране:
  • Бутон „нормален“: стандартен режим за вакуумиране на продукти;
  • "Нежен" бутон: за вакуумиране на някои меки и трошливи продукти, където е необходимо по-ниско налягане на вакуум.
  • Бутон вакуумиране & запечатване / Отказ (Vacuum & Seal / Cancel): За автоматично вакуумиране и запечатване на пликове или контейнери. Натиснете отново бутона, за да отмените операцията.
  • Бутон за запечатване (Schweißen): За запечатване на пликове без вакуумиране.
  • Бутон вакуумна кутия (Vakuum Behälter): За автоматично вакуумиране на кутии 
  • Бутон за мариноване (Marinieren): За мариноване на храна в кутия
  • Пулс бутон (Manuelles Vakuum): Докато натискате бутона, въздухът се изтегля от плика. Ако пуснете бутона, тази операция ще спре. След това запечатайте торбата с бутона за запечатване. Също използваем за кутии за вакуумиране.
  • Конектор за свързване на вакуумен маркуч за вакуумиране на кутии.
  • Корпус: пластмаса и метал
  • Автоматично вакуумиране и запечатване;
  • Максимална ширина на плика за вакуумиране: 30 см;
  • Максимална дължина на плика за вакуумиране: без ограничение на дължината на ролката, от която се изрязва плик;
  • Работно налягане на вакуумиране: -0,9 bar
  • Проследяване на активния процес на LCD-дисплей
  • Вградена дръжка на горния капак и кука за заключване
  • Вградена клапа в капака за свързване на конектор и маркуч за вакуумиране на кутии (канистри за вакуумиране)
  • Включен маркуч за вакуумиране на кутии (канистри) за вакуумране.
  • Място за поставяне на дълга ролка за вакуумиране
  • Вграден в машината режещ инструмент
  • Проследяване на температурата на запечатване на LCD-дисплей
  • Период на съхранение на продуктите съхранявани в условия на вакуум - многократно удължен в сравнение с тези опаковани в обикновена опаковка.
  • Съхранение на вакуумираните продукти във фризер, хладилник или на стайна температура, в зависимост от съдържанието на плика.
  • Вакуумираните пликове с храна са подходящи за нискотемпературно готвене (Sou Vide)
  • Машината вакуумиране НЕ е подходяща за професионална търговска употреба!
  • Размери: 40 x 12 x 19,5 см
  • Тегло: 2,8 кг
  • Гаранция: 24 месеца!
Окомплектовка:
  • Машина за вакуумиране VRH 690 advanced
  • Подвижна тава за събиране на течности от вакуумната камера
  • 1 професионална ролка за вакуумиране с размери 28 х 300 см 
  • 1 професионална ролка за вакуумиране с размери 20 х 300 см 
  • Маркуч за вакуумиране 
  • Ръководство с инструкции за употреба
Съвети и препоръки при вакуумиране:
  • Не поставяйте твърде много храна в плика; оставете достатъчно празно място от отворения край на плика, така че да може лесно да бъде поставен във вакуумната камера.
  • Не мокрете отворения край на плика. Мокрите пликове се запечатват трудно и вакуума не е пълен.
  • Почистете и изгладете отворения край на плика, преди да пристъпите към запечатване. Уверете се, че на отворения край на плика няма остатъци от храна, влага и др. Чужди предмети или гънки по плика могат да причинят затруднение при запечатване.
  • Не оставяйте много въздух в плика. Натиснете плика, за да излезе излишния въздух от него, преди да го вакуумирате. Прекалено много въздух в плика увеличава натоварването на вакуумната помпа и може да доведе до прегряване на мотора.
  • Ако храните, които запечатвате, имат остри ръбове, като кости, спагети или миди, опаковайте краищата с кухненска хартия, за да не се разкъса плика.
  • За да вакуумирате течни храни, като супи, гювечи или яхния, първо ги замразете в тава за печене или купа. Вакуумирайте, етикетирайте и подредете във фризер, докато са твърдо замразени.
  • Бланширайте зеленчуците за кратко във вряща вода или в микровълнова фурна, охладете ги, след което ги вакуумирайте на порции.
  • Когато вакуумирате не замразена храна е необходимо да оставите 3-4 см, които да компенсират разширяване на съдържанието при замразяване. Увийте месото или рибата в хавлиена кърпа и тогава вакуумирайте, за да може да попие влагата.
  • Преди да съхранявате храни като тортили, крепове или хамбургер, използвайте восък или пергаментова хартия, за да ги разделите на порции и да може да извадите необходимото количество, да запечатате остатъка и да върнете във фризера.
  • С машината за вакуумиране CASO 1527 модел VRH 690 advanced може да съхранявате различни по вид, консистенция, период и място на съхранение хранителни продукти и предмети с колекционерска стойност променящи се при съхранение на въздух (антикварни предмети, бижута и др.).
  • Машината за вакуумиране работи с гофрирани/релефни пликове с максимална ширина до 30 cm и неограничена максималната дължина на ролката за вакуумиране. 
Все още няма ревюта

Добави ревю

Изпрати коментар
Професионална камерна машина за вакуумиране... Професионална машина за вакуумиране
Уред за вакуумиране Cecotec Sealvac Steel Уред с 4 режима на работа
Професионална камерна вакуум машина Caso... Уред за вакумиране на храни 350 W
Професионална машина за вакуумиране Sico S-LINE Машина за вакуумиране
Ролки за вакуумиране Rohnson R-004BR 3 вакуумни ролки с размери 300x28 см
Професионална машина за вакуумиране Caso Машина за вакуумиране CASO
Машина за вакуумиране камерна Caso VacuChef... Уред за вакумиране на храна 350 W