Термометър биберон Ланаформ Filo

(Биберон термометър)
  • Каталожен номер: M046428
  • Код на производителя: LA090110
  • В наличност!
  • Марка: Lanaform
  • Тегло: 100 гр.
Вижте всички Термометри за бебета
Оценка на клиенти:
27.00 лв.
Цени за доставка
Връщане на стока
Описание и характеристики

Термометър биберон Ланаформ Filo  e направен така, че да мери температурата на бебенцето с лекота и за кратко време. Има аларма, информираща за края на измерването. Чрез нея можете да се осведомите дали детенцето е с треска или няма такава. Ето и какво означават звуковите му сигнали:10 „ бийб” – оповестява, че температурата на детенцето е в норма – по-ниска от 37.8 °C.2 серии от по 10 „ бийб” дават данни за покачването на температурата – тогава тя надвишава 37.8 °C. Измерената последно температура се показва на дисплея и можете да направите сравнение с новата измерена стойност.

Основна характеристика:

  • Трябва да се съхранява при температура (°C/°F) -20°C до 60°C
  • Работна температура: 10°C до 40°C
  • Изключва се по автоматичен път
  • Предназначен е за дечица
  • Има индикация за спад на батерията
  • Метод на измерване – в устната кухина
  • Вид на батериите: 1 CR2032 3V
  • Тип на екрана: LCD
  • Скала на меренето: От 32°C до 42.9°C
  • Големина на продукта: 12,3x4,3x19,3 сантиметра
  • Напрежение: 3 волта
  • Продуктът е медицински
  • Тежи: 0.03 килограма
  • Гаранция : 24 месеца
Все още няма ревюта

Добави ревю

Изпрати коментар
Цифров термометър Lanaform DT 100 Термометър Ланаформ
Електронна бебешка везна Laica PS7030 Интелигентна везна за измерване на тегло
Инфрачервен термометър Cangaroo Easy Check Безконтактен термометър Кангароо
Електронен Биберон-термометър Lorelli Биберон с дигитален темометър Лорели
Термометър с дигитален часовник и хигрометър... Уред за имрване на температурата в стаята с часовник
Безконтактен инфрачервен термометър Laica TH1004 Безконтактен термометър Laica
Безконтактен инфрачервен термометър Laica TH1000 Безконтактен термометър
Термометър за храна/шишета Reer 21021 Уред за измерване на темературата на храната или напитката